Beoordelingen van Eataly Utrecht

Recente recensies van Eataly Utrecht

4 sterren na 44 reviews

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond een pizza besteld, deze is nooit ontvangen. Geprobeerd te bellen zonder gehoor! Altijd goede ervaringen gehad met eataly maar dit is echt bizar jammer. Een hele avond niks kunnen doen omdat je pizza wellicht nog bezorgd kan worden kan echt niet.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 1 uur en 3 kwartier en pizza was niet heel warm. Pizza wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd erg lekker, maar heb 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Drie kwartier later dan gevraagd tijdstip. Eigenlijk is dat elke x hetzelfde...

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te eten gelijk de vuilnis in

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lang geleden dat ik zo een overheerlijke goed gevulde vers smakende warme pizza met kip shoarma op had. Bezorging was ruim 15 min eerder dan aangeven. Absoluut goede prijs kwaliteit verhouding. Alles helemaal top!!!!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was binnen 15 minuten al klaar en in de doos, toch was de korst hard en waren de uitjes verbrand. Hij smaakte maar een heropgewarmde pizza 😔

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, en vooral nog goed warme pizza's, die eerder aankwamen dan de bezorgtijd (was 50 minuten, pizza's waren er na 30 minuten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd heerlijk! We bestellen er graag, dus dikke aanrader. In het verleden al vaker besteld en niet eerder zulke goede 'bezorg' pizza's tegengekomen. Enig minpunt, de laatste tijd zijn de bezorgers nogal laks met de 'gratis' frisdrank. Inmiddels zouden we nog 4 blikjes frisdrank tegoed krijgen, vooral jammer als ze beloven de drankjes nog langs te komen brengen en je vervolgens niets meer van hoort. Ligt dit aan de bezorger die ze 'vergeten' of de voorraad.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's maar bezorging is nu al 3 keer op rij ruim 3 kwartier later dan aangegeven...

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma pizza zat geen knoflooksaus bij. Ook had ik rucola besteld als extra topping, maar die zat er uiteindelijk niet op. Ergl jammer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en goede service!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er wordt altijd vroeger geleverd dan ik aangeef, als je er rekening mee houdt, geen probleem, tevens stond op het Internet: Eataly Utrecht Actie: Bij elke bestelling v.a. €10 gratis 2 blikjes frisdrank ik had voor 10,75 besteld en kreeg 1 blikje, maar dat is ook genoeg voor mij, aangezien het bezorgen kostenloos is.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kankergoed

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was zoek geraakt. Na ruim 1,5uur zelf gebeld. Na dik 2 uur eindelijk pizza op bord! Hij was wel heel lekker. Er zat geen frisdrank bij.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker zoals altijd. Ik heb hem zelf moeten afhalen want ze hadden weinig bezorgers. Maar heb een extra blikje bij gehad top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza, maar een bezorger kwam pas na ruim 2 uur. Natuurlijk druk in deze periode, maar toen ik belde zeiden ze 10 minuten wat er al ruim 50 werden helaas. Zal toch blijven bestellen hier, want dit kan gebeuren, maar de pizza is super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, bezorgen duurde langer dan in de mail aangegeven was maar daar had ik rekening mee gehouden. Erg blij dat de keuze voor mijn gratis drankje geaccepteerd werd! Dank jullie wel!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was goed te eten, en goed doorbakken. Het was alleen lastig, omdat ik de pizza om 22:15 besteld had, maar hij al om 21:30 kwam, dus toen moest ik wel opletten, dat ik thuis was.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goede service

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friendly reminder - Gister had de bezorger een ongelukje gehad waardoor ik geen pizza + cola had gekregen. Hoop dat t goed gaat met de jongeman! Hoe regelen we ‘t tegoed? Volgende bestelling bellen voor gratis pizza of hoe werkt dat bij jullie? Groetjes, Afke

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak, prima pizza! De pizza kwam zelfs eerder dan online aangegeven was.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk. Helaas alleen alweer maar 1 blikje fris. En dat terwijl we het hadden aangegeven! Dit was nu al de tweede keer. Vervelend als je rekent op 2 blikjes

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn het altijd lekkere pizza's, maar deze keer wilde ik 1 puzza zonder kaas. Dat had ik in de opmerkingen gezet en nog over gebeld, maar toch kwam er een pizza met kaas. Nu krijg ik hopelijk het geld terug. De andere pizza was weer prima. Bezorging was laat, maar vriendelijk.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was een aardige bezorger. Pizza was heerlijk en ik ga zeker vaker bestellen. Top zaak

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker, kwam wel 10 minuten te vroeg, maar ik had trek ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegde pizza en snel bezorgd! Dank

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's met goede korst en prima belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle top service en onwijs lekkere pizza’s. Ik vind ze persoonlijk veel lekkerder dan die vettige pizza’s van Domino’s of NYP.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig zoals Altijd!! Top bezorging en top pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje later dan beloofd, maar levering verder prima, pizza's geweldig, en een goede tiramisu na. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza, zoals altijd!! Op tijd geleverd en 2 heerlijke tiramisu erbij gekregen, smullen!! En die knoflooksaus is echt zó lekker!! Jullie zijn en blijven onze favoriete pizza tent!!