Beoordelingen van Eataly Utrecht

Recente recensies van Eataly Utrecht

5 sterren na 50 reviews

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, maar de gratis cola zat er deze keer niet bij helaas.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere en verse pizza, goed belegd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op tijd, heel tevreden!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelde pizza salami bleek een gewone margharita te zijn en de bestelling was ruim 45 min te laat (1.5h voor een pizza?)

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen verse basilicum op de pizza terwijl dit wel in de beschrijving stond :(

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder twijfel de beste pizza's in Utrecht. Maar de laatste 5 bestellingen telkens enorme wachttijden (1,5 uur minstens). Deze keer 2 uur. Het wordt tijd dat het bedrijf investeert in het op orde brengen van het bedrijfsproces. Aan de telefoon telkens hetzelfde. 1e keer bellen (na uur wachten) altijd: "pizza is in de oven". 2de keer bellen (na nog eens 45 minuten wachten): "bezorger is er bijna". Kortom: I love your pizzas guys, but get your shit together!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Utrecht!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd lekker en goed voor de prijs (goede bodem, rijkelijk belegd en vooral lekker). De bezorging was laat (half uurtje), maar de pizza was gelukkig wel goed warm! Ik ga zeker vaker bestellen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne bezorging goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel geleverd!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd erg lekker, maar heb 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Drie kwartier later dan gevraagd tijdstip. Eigenlijk is dat elke x hetzelfde...

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lang geleden dat ik zo een overheerlijke goed gevulde vers smakende warme pizza met kip shoarma op had. Bezorging was ruim 15 min eerder dan aangeven. Absoluut goede prijs kwaliteit verhouding. Alles helemaal top!!!!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, en vooral nog goed warme pizza's, die eerder aankwamen dan de bezorgtijd (was 50 minuten, pizza's waren er na 30 minuten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd heerlijk! We bestellen er graag, dus dikke aanrader. In het verleden al vaker besteld en niet eerder zulke goede 'bezorg' pizza's tegengekomen. Enig minpunt, de laatste tijd zijn de bezorgers nogal laks met de 'gratis' frisdrank. Inmiddels zouden we nog 4 blikjes frisdrank tegoed krijgen, vooral jammer als ze beloven de drankjes nog langs te komen brengen en je vervolgens niets meer van hoort. Ligt dit aan de bezorger die ze 'vergeten' of de voorraad.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's maar bezorging is nu al 3 keer op rij ruim 3 kwartier later dan aangegeven...

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma pizza zat geen knoflooksaus bij. Ook had ik rucola besteld als extra topping, maar die zat er uiteindelijk niet op. Ergl jammer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en goede service!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er wordt altijd vroeger geleverd dan ik aangeef, als je er rekening mee houdt, geen probleem, tevens stond op het Internet: Eataly Utrecht Actie: Bij elke bestelling v.a. €10 gratis 2 blikjes frisdrank ik had voor 10,75 besteld en kreeg 1 blikje, maar dat is ook genoeg voor mij, aangezien het bezorgen kostenloos is.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kankergoed

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was zoek geraakt. Na ruim 1,5uur zelf gebeld. Na dik 2 uur eindelijk pizza op bord! Hij was wel heel lekker. Er zat geen frisdrank bij.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker zoals altijd. Ik heb hem zelf moeten afhalen want ze hadden weinig bezorgers. Maar heb een extra blikje bij gehad top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza, maar een bezorger kwam pas na ruim 2 uur. Natuurlijk druk in deze periode, maar toen ik belde zeiden ze 10 minuten wat er al ruim 50 werden helaas. Zal toch blijven bestellen hier, want dit kan gebeuren, maar de pizza is super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, bezorgen duurde langer dan in de mail aangegeven was maar daar had ik rekening mee gehouden. Erg blij dat de keuze voor mijn gratis drankje geaccepteerd werd! Dank jullie wel!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was goed te eten, en goed doorbakken. Het was alleen lastig, omdat ik de pizza om 22:15 besteld had, maar hij al om 21:30 kwam, dus toen moest ik wel opletten, dat ik thuis was.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goede service

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk. Helaas alleen alweer maar 1 blikje fris. En dat terwijl we het hadden aangegeven! Dit was nu al de tweede keer. Vervelend als je rekent op 2 blikjes

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was een aardige bezorger. Pizza was heerlijk en ik ga zeker vaker bestellen. Top zaak

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker, kwam wel 10 minuten te vroeg, maar ik had trek ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegde pizza en snel bezorgd! Dank

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's met goede korst en prima belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle top service en onwijs lekkere pizza’s. Ik vind ze persoonlijk veel lekkerder dan die vettige pizza’s van Domino’s of NYP.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig zoals Altijd!! Top bezorging en top pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje later dan beloofd, maar levering verder prima, pizza's geweldig, en een goede tiramisu na. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza, zoals altijd!! Op tijd geleverd en 2 heerlijke tiramisu erbij gekregen, smullen!! En die knoflooksaus is echt zó lekker!! Jullie zijn en blijven onze favoriete pizza tent!!