Avaliações de Eataly Utrecht

Avaliações recentes

2.0
Bas
22 novembro 2022

Deze zaak is gesloten, niet bestellen

Anoniem
21 novembro 2022

Zielige fraudeurs. Pizza besteld maar zaak bleek achteraf permanent gesloten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Robin
19 novembro 2022

Nooit geleverd, aangifte gedaan

Karin Broekman
4 novembro 2022

Geen bestelling ontvangen. Eataly schijnt dicht te zijn maar de shop staat nog open. Superslecht!! Ben 20€ kwijt en heb nog honger! Niet bestellen mensen!!!

Renate
18 outubro 2022

Bestelling is nooit geleverd en er is geen telefoonnummer op de website te vinden om Eataly te contacteren. Voorheen ook hier wel eens besteld en toen ging het gewoon goed...

Rox
5 outubro 2022

Ze zijn scammers!! Pizza’s waren besteld en betaald en er is nooit iemand komen bezorgen.

Jerry de Vos
3 outubro 2022

Vorige week via de website 2 pizza’s besteld en betaald, maar niets ontvangen en tot op heden geen contact kunnen krijgen met de zaak voor ofwel een nalevering of geld retour. Dit was altijd zo’n goede pizzatent, maar er lijkt iets niet helemaal goed te gaan. Ik hoop dat ze alles snel weer in orde krijgen en de oude vertrouwde kwaliteit en snelheid van bezorging opnieuw kunnen waarborgen. Altijd een tevreden klant geweest, maar ik kan helaas nu niet anders dan 1 ster geven. Ik hoop dat Eataly contact met mij op kan nemen aangezien dit recensieformulier de enige manier hiervoor lijkt te zijn.

YJ
25 setembro 2022

Alles weer top!

Su
23 setembro 2022

De lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten, ik van va verse groente, rijk belegd, geen verschrompelde groente zoals je vaak ziet nadat het uit de oven komt. Deze pizza was echt zo lekker, en super warm. En ook kan ik er wel 2 keer van eten dus echt de prijs is fantastisch. Ik had een pizza met paprika kaas olijf tomaat zonder champignons..En er zat heel veel verse paprika op.